expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, May 2, 2015

TESTIMONI PELANGGAN FIRMAX-3

KOLEKSI TESTIMONI PENGGUNA 
FIRMAX-3
Mari kita lihat beberapa gambar pengguna selepas menggunakan FIRMAX-3, jelas keajaiban krim Firmax-3 telah terbukti begitu berkesan, lebih cepat merawat, memberi satu sandaran untuk diri lebih yakin, lebih sihat, cantik, kuat, tenang, pemikran positif, awek muda dan banyak lagi keajaiban akan dinikmati, dirasai, pendek kata, " Firmax-3 Krim Paling Ajaib". 



























Nota: Pembelian untuk menjadi ahli diwajibkan beli Firmax3 bersaiz 30ML sahaja, minimum 2 botol Firmax3 atau 2 Botol O2max3 atau 2 Kotak Soulmax3 atau boleh campur asalkan 2 produk minimum.

Jika anda ingin menjadi ahli RF3, anda boleh menaja ahli baru, boleh membuat jualan kepada orang ramai dan layak mendapat beberapa bonus yang disediakan oleh RF3 kepada ahli-ahlinya, Info mengenai Keahlian RF3 selanjutnya boleh dibaca dalam Pakej Keahlian Firmax3, sekiranya berminat sila buat pendaftaran sekarang...!


BUKAN TIPU...TAPI CUBA DULU BARU TAU!
Hubungi Stokist / Wakil Centre Region Seluruh Malaysia / Singapore / Brunei Sekarang..! Call/SMS/Whatssap:

Bahagian: Seluruh Selangor 
+60145538989 (Sheem) 24 Hours

Bahagian: KL, Kg Baru, KLCC, KLCity
+60146406056 (Eza) 24 Hours

Bahagian: KL, Cheras, Sg. Besi, B.Tun Razak, Permaisuri
+60129060394 (Nazri) 24 Hours

Bahagian: KL, Taman Melati, Danau Kota, Setapak

+60124210122 (Munsi) 24 Hours

Bahagian: KL, Segambut, Kepong, Sg. Buloh, Rawang
+601126243119 (Arbaayah) 24 Hours

Bahagian: KL, Bangsar, Pantai Dalam, B.Kerincih
+60193835233 (Shukri) 24 Hours

Bahagian: Nilai, Putrajaya, Bangi, Kajang
+60129784229 (Rozie) 24 Hours

Bahagian: KL, UK Perdana, Setiawangsa, Jelatek
+60129149690 (Sypol) 24 Hours

Bahagian: KL,Tmn Melawati, Bukit Antarabangsa
+60107095813 (Sham) 24 Hours

Bahagian: P.J, Subang, Shah Alam
+6010527993 (Aniza) 24 Hours

Bahagian: KL, Maluri, Pandan Jaya, Ampang
+60193835233 (Shukri) 24 Hours

Bahagian: KLCC, Selayang, Batu Caves, Kepong 
+60129149690 (Sypol) 24 Hours

Bahagian: Ampang, Pandan Indah, Hulu Langat
+60173635856 (Ahmed) 24 Hours

Bahagian: KL, Sentul, Bukit Bintang, PWTC, Masjid Jamek

+60146406056 (Eza) 24 Hours

Bahagian: Kota Damansara, Damansara
+60168293649 (Athirah) 24 Hours

Bahagian: Puncak Alam, Damansara Utama

+60122320394 (Irna) 24 Hours

Bahagian: Port Klang, Subang
+60192676550 (Nora) 24 Hours 

Bahagian: Gombak, Ulu Klang, Tmn Melawati
+60176609770 (Jack) 24 Hours

Bahagian: Bangsar, Pantai Dalam, B.Kerincih
+60146406056 (Nonaeza) 24 Hours

Bahagian: Tanjung Malim Perak

+60129149690 (Ustaz Sya) 24 Hours

Bahagian: Seremban, N.Sembilan
+60122320394 (Irna) 24 Hours

Bahagian: Melaka
+60199483739 (Yani) 24 Hours

Bahagian: Johor, B.Pahat, Muar
+60122320394 (Wati) 24 Hours

Bahagian: Johor, Pasir Gudang
+60177766907 (Fifi) 24 Hours

Bahagian: Perak, Perlis
+60135192233 (Farah) 24 Hours

Bahagian: Penang
+6013-5937176 (Aini)

Bahagian Kedah
+60197676161 (Kamarudin) 24 Hours

Bahagian: Terengganu, Pahang
+60199471473 (Imah) 24 Hours

Bahagian: Kelantan, Pengkalan Chepa
+60193835233 (Shukri) 24 Hours

Bahagian: Kelantan, Pasir Mas
+60129090249 (Salma) 24 Hours

Bahagian: Limbang, Sibu, Sarawak
+60135397629 (Mr. Tan) 24 Hours

Bahagian: Lahad Datu Sabah
+60148669977 (Ridzmal) 24 Hours

Bahagian: Sandakan Sabah
+60189700738 (Asirul) 24 Hours

Bahagian: Kinabatangan Sabah
+60138858099 (Nash) 24 Hours

Bahagian: Tawau Sabah
+60167745365 (Rahman) 24 Hours

Bahagian: Kota Kinabalu Sabah
+60178578570 (Mersisa) 24 Hours

Bahagian: Indonesia
+60146406056 (Nona) 24 Hours

Bahagian: Singapore
+6591012385 (Julie) 24 Hours

Bahagian: Brunei

+6737220163 (Mustapha) 24 Hours

Bahagian: Brunei

+6738936909 (Cik Mus) 24 Hours

Email: 1mytv4u@gmail.com
http://1firmax3.blogspot.com (Malay)
http://2firmax3.blogspot.com (English)

Anda Mungkin Nak Tahu:
Cara Guna Firmax3
Ramuan Pada Firmax3
Kesan Penggunaan Firmax3
Testimoni Dari Pengguna
O2Max3 Serum Terbaik
SoulMax3 Minuman Kesihatan
Daftar Ahli RF3
Pakej Keahlian Firmax3

5 comments:

  1. Firmax3 ni sbiji sama mcm krim Lumiglow & krim Bio Ever Hai O. Fungsi sama, kaedah application juha sama. Kesan yg di warwarkan pun sama. It is a matter of
    packaging jeh. Kesan tegang segera, tapi
    sikit jeh, org x perasan pun. Dan x kekal lama. Kene senttiasa apply bila2 ada event atau
    apa. Kesan laen? Tarak. Biasa la MLM kan.
    Harga mahal, sentiasa dakwa benda magic 1
    ubat bole sembuhkan pelbagai penyakit. Bole kurus, setel masalah tenaga batin, setel ketagihan merokok dll.Lebih terer dari ubat
    doktor bertauliah. Patut da lama layak dpt
    hadiah nobel nih. Hangpa jgn kene tipu lah. RM170 tu beli beras makan makan 2 bulan. MLM gais. MlM. Sentiasa jual barang magic. Ada ke MLM yg jual produk mrk 1 produk utk 1 penyakit jeh? Cer habaq mai. Semua sama mcm firmax3 nih. 1 produk sembukan berbagai penyakit. It btol la. Tentu kay spital gomen da kurang pesakit

    ReplyDelete
  2. Disaat ada segelintir insan cuba memberikan harapan, ada saja makhluk yang mencurahkan racun kekecewaan. Itulah cabaran dalam membuat kebaikan. Orang lain sibuk mencari formula kebahagian dan bebas dari kemiskinan, dia sibuk mencipta alasan. sedangkan dia sendiri karam dalam gelombang kepayahan hidup.

    ReplyDelete
  3. Begitulah sikap org Melayu kita..berfikir negative ... kalau Hafiq tak pnh cuba mcmana nak kata produk tu x bagus... kalau negara luar mengiktiraf produk firmax3.produk keluaran org Melayu kita..org Islam kita...buatan doktor pakar kita.hafiq fikir utk masuk negara luar senang ke? ramai yang dah sembuh.. jangan merendahkan orang lain kalau kita sendiri tidak mampu membantu org lain yang sakit.. penfalaman dalam keluarga saya sendiri boleh sembuh sakit saraf..fungus..resdung..mslh jerawat..kesuburan... kita sepatutnya memberikan semangat pd mereka yg berusaha utk membantu org lain..memberi semangat bagi mereka yg ingin sembuh... jgn slhkan org lain kalu kita sendiri belum mampu membantu org lain...

    ReplyDelete
  4. Klu rs ragu2 bw je ke ujian makmal.. atau masuk forum cakna ubat anda..d c tu kita dpt info..

    ReplyDelete

Nota penting:

  • Produk ini telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia, Control of Drugs and Cosmetics Regulation 1984. Regulation 18A(2), Director of Pharmaceutical Services, Ministry of Health Malaysia, rujukan (NOT13110180K).
  • Jenama dan produk FIRMAX3, O2MAX3, SOULMAX3, SLIMAX3 adalah milik syarikat RF3 World Sdn Bhd.
  • Produk ini boleh didapati melalui pesanan di atas talian atau dari pengedar RF3 World Sdn Bhd.
  • RF3 World Sdn Bhd membuka peluang perniagaan kepada sesiapa yang berminat. Untuk menjadi pengedar sila hubungi kami segera mana-mana no telefon tersenarai dalam laman blog kami.

BACA ARTIKEL BERKENAAN...