expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

PAKEJ, KEAHLIAN & HUBUNGI

PAKEJ & KEAHLIAN
Mari kita semua sama-sama buat duit, melalui pakej perniagaan atau pakej keahlian melalui RF3 World. Perniagaan yang dijalankan sangat mudah dan cepat membantu menambah pendapatan kita. Kerana produk Firmax3 kini terbukti ramai pengguna Dalam Negara dan Luar Negara Singapore, Taiwan, Vietnam, Thailand, Indonesia, Phillipines, India, Brunei memperakui Firmax3 produk paling cepat membantu menyihatkan badan dan mencantikan kulit wajah dan tubuh.

Pertama Keuntungan Runcit:
Anda jadi ahli Sah, anda dapat produk dengan harga ahli, anda jual pada bukan ahli dengan harga pasaran tetap. Keuntungan jualan bergantung pada kerajinan anda buat promosi. Semangkin banyak orang beli semangkin bertambah keuntungan anda. Minimum Keuntungan Sekotak RM40.00 ke RM45.00

Kedua Keuntungan Bonus: 
Anda jadi Ahli Sah, anda layak mendapat bayaran bonus dari Company RF3 World pemilik produk Firmax3, O2max3, Soulmax3 dan Slimax3. Bonus dibayar sekiranya anda menaja ahli baru, anda dapat bayaran bonus tajaan RM40 setiap ahli yang masuk di bawah anda, bonus Piring satu pasang kiri kanan RM40.

Bonus Pengenalan (Bonus Introducer – IB)
Anda boleh mencipta pendapatan segera setiap kali anda menaja ahli baru. Bonus yang anda dapat bergantung kepada pakej ahli yang anda taja:

1) Ahli Emerald = RM40.00 setiap ahli
2) Ahli Gold = RM120.00 setiap ahli Gold
3) Ahli Diamond = RM280.00 setiap ahli Diamond

Nota: Jika anda menjadi ahli Emerald, anda boleh menaja pakej Ahli Gold dan Diamond. Anda layak mendapat Bonus Pengenalan yang sama seperti di atas.

Bonus Kumpulan (Pairing/ Team Bonus – TB)
Bonus Kumpulan adalah kunci utama untuk mencapai pendapatan sebagaimana impian anda. RF3 World menyediakan produk, platform dan pelan pemasaran terbaik untuk anda melakukannya.

Anda layak mendapat bonus pada setiap kali berlaku pendaftaran berpasangan di kiri dan kanan, di bawah kumpulan tajaan anda. Setiap pasangan, anda akan mendapat RM40.00

Pendapatan Maksima:

Kelayakan mendapat bonus kumpulan maksima (pairing bonus) bergantung kepada status keahlian anda. Lihatlah jumlah pendapatan anda seperti berikut: –

1) Ahli Emerald – Maksima 12 pasangan/hari x RM40.00/pasang = RM480.00/hari
2) Ahli Gold – Maksima 30 pasangan/hari x RM40.00/pasang = RM1,200.00/hari
3) Ahli Diamond – Maksima 100 pasangan/hari x RM40.00/pasang = RM4,000.00/hari

Nota: Apabila berlaku pendaftaran di kiri dan di kanan, anda akan terus dikira mendapat satu (1 ) pasangan..

Misi

Kearah menyediakan platform kepada usahawan-usahawan yang berminat untuk menceburi bidang perniagaan online ataupun offline yang menberikan keuntungan lumayan dengan modal yang minimum walaupun tiada premis perniagaan yang tetap,kemahiran serta pengurusan yang tinggi dan boleh dilakukan bila-bila masa dan dimana sahaja.

Visi
Mencungkil dan memaksimumkan potensi diri dalam menciptakan satu masyarakat perniagaan yang majoritinya berdaya saing, maju dan cemerlang.Dengan ini dapat mengurangkan kadar kemiskinan,sehingga terciptalah satu masyarakat yang yang hebat, sihat dan sejahtera.

FALSAFAH KAMI

Dengan menjadikan motto ‘Kejayaan Tanpa Batasan’ kami berhasrat agar semua orang berjaya dengan cemerlang

 YANG MANA MENJADI PILIHAN ANDA?
EMERALD (MODAL RM330)
GOLD (MODAL RM990)
DIAMOND (MODAL RM2310)

Hubungi Stokist Centre

Maklumat Penting...!

Jika anda ingin menjadi ahli RF3, anda boleh menaja ahli baru, boleh membuat jualan kepada orang ramai dan layak mendapat beberapa bonus yang disediakan oleh RF3 kepada ahli-ahlinya, Info mengenai Keahlian RF3 selanjutnya boleh dibaca dalam Pakej Keahlian Firmax3, sekiranya berminat sila buat pendaftaran sekarang...!
BUKAN TIPU...TAPI CUBA DULU BARU TAU!
Hubungi Stokist / Wakil Centre Region Seluruh Malaysia, Singapore, Brunei, Indonesia, Phillipines, Thailand, Dubai, Hong Kong, International Sekarang..! 


Whatsapp:+60173606205 (Saif) 24 Hours
Whatsapp:+601161956540 (Iqa) 24 Hours
Whatsapp:+60126241450 (Bariah) 24 Hours


Email: 1mytv4u@gmail.com
http://1firmax3.blogspot.com (Malay)
http://2firmax3.blogspot.com (English)

Nota penting:

  • Produk ini telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia, Control of Drugs and Cosmetics Regulation 1984. Regulation 18A(2), Director of Pharmaceutical Services, Ministry of Health Malaysia, rujukan (NOT13110180K).
  • Jenama dan produk FIRMAX3, O2MAX3, SOULMAX3, SLIMAX3 adalah milik syarikat RF3 World Sdn Bhd.
  • Produk ini boleh didapati melalui pesanan di atas talian atau dari pengedar RF3 World Sdn Bhd.
  • RF3 World Sdn Bhd membuka peluang perniagaan kepada sesiapa yang berminat. Untuk menjadi pengedar sila hubungi kami segera mana-mana no telefon tersenarai dalam laman blog kami.

BACA ARTIKEL BERKENAAN...